360grade.al stats and valuation

Pease note, that we are not promoting, linking to, or affiliated with 360grade.al in any way. We are just displaying 360grade.al publicly available data & statistics for analysis purposes.
Basic Information
Alexa Rank29732
Backlinks0
Page Authority0/100
Domain Authority0/100
Moz Rank0/10
Pageviews37K/ Day
Worth81.02K
Last Updated: 25 Nov 2016
Website Information
Title
Kreu
description
360 grade.al është një portal që synon të sjellë shumë të vërteta të fshehura dhe të anashkaluara në realitetin shqiptar. Simbas parimit se e Vërteta nuk është monopol i askujt dhe se përgjithësisht e drejta është më shumë në Mes, se sa në Skaj. Duke refuzuar radikalizmin politik, apo atë të qëndrimeve, si një përcjellës të Gënjeshtrës përmes deformimit, Errësirës përmes zhurmës dhe të Antishtetit përmes kauzave të rreme, nga cilido krah ai të paraqitet. Por ka edhe jo të pakët mendje të ndritura ky vend, ku kaq shpesh pllakos Errësira. Mëndje të mprehta dhe të thella, miëra hapa përpara shoqërisë që jetojnë, por mjerisht mendje të fshehura dhe qëllimisht të padukshme, nga injoranca zulmëmadhe e atyre që bërtasin dhe që shfaqen kaq tepër në media, e që të hutojnë me gërr-gërret e tyre boshe dhe krejt sipërfaqësore. Sepse ky Vend, i bekuar nga Zoti për shumëçka, është më së shumti i pushtuar nga jashtëqitjet e veta, që e kanë përçudnuar dhe që janë një shumicë bërtitëse dhe shpesh ligjvënëse. 360grade.al do thotë Fjalën e saj. Fjala jonë jeni Ju!
generator
Joomla! - Open Source Content Management
viewport
width=device-width, initial-scale=1.0, maximum-scale=2.0, user-scalable=yes
handheldfriendly
true
apple-mobile-web-app-capable
YES
Important Html Tags
  • H1 0
  • H2 15
  • H3 1
  • H4 35
  • STRONG 0
  • A 145
  • IMG 54
Page Size
64Kb
Code to Text Ratio
15.11% (Text size 9.67Kb and Code size 54.33Kb)
Http Header
HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date: Fri, 25 Nov 2016 12:18:09 GMT
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
Transfer-Encoding: chunked
Connection: keep-alive
Set-Cookie: __cfduid=ddd91b78e72ba7e2dda5545f35a524c401480076289; expires=Sat, 25-Nov-17 12:18:09 GMT; path=/; domain=.360grade.al; HttpOnly
Location: http://www.360grade.al/index.php
Server: cloudflare-nginx
CF-RAY: 30750aa9c41e258b-ORD

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Date: Fri, 25 Nov 2016 12:18:09 GMT
Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1
Transfer-Encoding: chunked
Connection: keep-alive
Set-Cookie: __cfduid=ddadebcdb314e3416f8936b6cb81712541480076289; expires=Sat, 25-Nov-17 12:18:09 GMT; path=/; domain=.360grade.al; HttpOnly
Location: http://www.360grade.al/
Server: cloudflare-nginx
CF-RAY: 30750aaa1006253d-ORD

HTTP/1.1 200 OK
Date: Fri, 25 Nov 2016 12:18:09 GMT
Content-Type: text/html; charset=utf-8
Transfer-Encoding: chunked
Connection: keep-alive
Set-Cookie: __cfduid=ddadebcdb314e3416f8936b6cb81712541480076289; expires=Sat, 25-Nov-17 12:18:09 GMT; path=/; domain=.360grade.al; HttpOnly
X-Logged-In: False
X-Content-Powered-By: K2 v2.7.1 (by JoomlaWorks)
P3P: CP="NOI ADM DEV PSAi COM NAV OUR OTRo STP IND DEM"
Expires: Wed, 17 Aug 2005 00:00:00 GMT
Cache-Control: no-cache
Pragma: no-cache
Set-Cookie: 7575bdad8aa5d616852f360454bcab10=2105f0308b4fa0a12492f345a9236a39; path=/; HttpOnly
Last-Modified: Fri, 25 Nov 2016 12:15:39 GMT
Server: cloudflare-nginx
CF-RAY: 30750aaa6026253d-ORD

SemRush Metrics
Semrush Rank3390548Rank based on keywords, cost and organic traffic
Keywords327Number of keywords in top 20 Google SERP
Organic Traffic35Number of visitors coming from top 20 search results
Cost (in USD)1$How much need to spend if get same number of visitors from Google Adwords
Adwords Keyword0Keywords a website is buying in Google AdWords for ads that appear in paid search results.
Adwords Traffic0Number of visitors brought to the website via paid search results.
Adwords budget (in USD)0$Estimated budget spent for buying keywords in Google AdWords for ads that appear in paid search results (monthly estimation).
DNS Report
HostTypeClassTTLExtra
360grade.alAIN300ip: 104.24.107.25
360grade.alAIN300ip: 104.24.106.25
360grade.alNSIN18000target: jobs.ns.cloudflare.com
360grade.alNSIN18000target: lucy.ns.cloudflare.com
360grade.alSOAIN86400mname: jobs.ns.cloudflare.com
rname: dns.cloudflare.com
serial: 2022625383
refresh: 10000
retry: 2400
expire: 604800
minimum-ttl: 3600
360grade.alMXIN300pri: 0
target: dc-46dc33c3.360grade.al
360grade.alTXTIN300txt: v=spf1 +a +mx +ip4:70.38.11.168 ~all
entries: Array
360grade.alAAAAIN300ipv6: 2400:cb00:2048:1::6818:6b19
360grade.alAAAAIN300ipv6: 2400:cb00:2048:1::6818:6a19
IP Address Information
Server IP
104.24.107.25
Server Location
San Francisco,CA,United States
ISP
Location on MAP
Whois Record
	  [Querying http://www.ert.gov.al/ert_eng/domain_res.html]
[Querying http://www.ert.gov.al/ert_eng/domain_res.html]
[HTTP: Unable to run web browser: /usr/bin/lynx: Permission denied]	  

Analyze Another Website

Advertisement

Recently Viewed